Twee mythes over video ontkracht

De opnames zijn spannend. Zeg je het wel goed, kom je sterk over en staat je verhaal als een huis? Vragen die heel herkenbaar zijn. Daarom maken we van de opnames gewoon een gezellig gesprek.

Gewoon, zoals je op een verjaardag ook over jouw bedrijf vertelt. In de montage gebruiken we precies de materialen die de kern van jouw verhaal vertellen. Wat die kern is, dat bepaal jij. Bij de oplevering van de eerste montage bepaal je zelf of het verhaal sterk genoeg is of dat je nog een aantal wijzigingen wilt doorvoeren om het helemaal jouw verhaal te maken.

Video’s zijn niet duur

Het maken van een video is al lang niet meer zo duur als 10 jaar geleden. Materialen zijn goedkoper geworden, mensen die filmen zijn er in overvloed en publiceren is met YouTube kinderlijk eenvoudig. Een voorbeeld: in een halve dag maak ik de opnames voor jouw video die ik in een dag voor je kan monteren tot een video die je direct kan publiceren. Wat levert dat op? Veel zichtbaarheid op YouTube, LinkedIn en alle andere social media kanalen die je gebruikt, een mooie aanvulling op je sales presentatie en natuurlijk een sterk beeld dat blijft hangen bij je klanten. Dat resultaat is uiteraard vele malen groter dan de investering.

Video’s zijn niet spannend

De opnames zijn spannend. Zeg je het wel goed, kom je sterk over en staat je verhaal als een huis? Vragen die heel herkenbaar zijn. Daarom maken we van de opnames gewoon een gezellig gesprek. Gewoon, zoals je op een verjaardag ook over jouw bedrijf vertelt. In de montage gebruiken we precies de materialen die de kern van jouw verhaal vertellen. Wat die kern is, dat bepaal jij. Bij de oplevering van de eerste montage bepaal je zelf of het verhaal sterk genoeg is of dat je nog een aantal wijzigingen wilt doorvoeren om het helemaal jouw verhaal te maken.

Ervaren cameraman en editor

In de afgelopen 15 jaar heb ik ruim 50 mensen geïnterviewd voor allerlei soorten video’s. Al deze video’s heb ik opgenomen en bewerkt tot professionele eindproducten. Hieronder zie je daar een paar voorbeelden van. Meer weten of doorpraten? Neem contact met me op.